Wat is Newborn fotografie

viviandrenth1 Wat is Newborn fotografie

Het beste moment om een newbornsessie van je pasgeboren baby te laten maken is in de eerste 2 weken na de geboorte. Dit is omdat de baby’tjes voor dit soort sessies slapend gefotografeerd worden.  En zij vinden het dan nog heerlijk om in een geborgen houding te liggen.

De fotosessie duurt zo’n 3 uur. In deze uren neem ik de tijd om jullie baby in alle rust in slaap te krijgen en natuurlijk is er ruimte om de baby tussendoor te voeden, te knuffelen en verschonen. Het ritme van jullie baby staat centraal.

De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis. Deze sessies fotografeer ik op bestaand licht dus met het daglicht wat aanwezig is. Dit om het unieke karakter van mijn fotografie te verkrijgen. Het is van belang dat het flink warm is in de kamer waar ik fotografeer, minimaal  27 graden.

Om de rust te behouden is het van belang dat er geen kraamvisite, verpleegkundige voor het hielprikje of ander bezoek gepland is.

Het is handig om je baby net voor mijn binnenkomst in bad te hebben gedaan en daarna te voeden. Het liefste bloot met een luiertje om en in een warme omslagdoek. Dit omdat baby’s na het badje en het voeden vaak zo moe zijn dat ze daarna prachtig slapend gefotografeerd kunnen worden.

Zelf neem ik alle benodigdheden mee, een heerlijk zacht en groot zitzakkussen, mutsjes, doeken, een beertje met baarmoedergeluiden om het voor de baby zo prettig mogelijk te maken en natuurlijk mijn camera:)

Ben je nu zwanger en wil je zo’n unieke newbornfotoshoot  van jullie baby laten maken? Dan is het verstandig nu al contact met mij op te nemen en een reservering te maken. Per week fotografeer ik maximaal 3 baby’s.
Ik plan de voorlopige afspraak in op de uitgerekende datum. Twee of drie dagen na de geboorte nemen jullie contact met mij op (afhankelijk hoe de bevalling is verlopen.) Dan maken wij een definitieve afspraak voor de sessie.

Heb je nog vragen over mijn newbornfotografie ? Neem  gerust contact met mij op bij voorkeur per e- mail.

info@avfotoreportages.nl

storyboard comp 1 Wat is Newborn fotografie

Copyright © Vivian Drenth - Theme by Pexeto